Политика за поверителност

Кои сме ние

Адресът на нашия уебсайт е: https://mielsped.ntesrv.com

Адресът на нашия сайт: https://mielsped.ntesrv.com
Каква лична информация събираме и защо
Форми за контакт

Когато посетител изпрати съобщение до сайта чрез някой от формулярите за контакт, ние събираме информацията, показана във формуляра. Използваме сигурност, която има достъп до IP адреса на посетителя, за да помогне за откриване на спам.
Бисквитки

Ние създаваме бисквитки единствено за правилната работа на този сайт.
анализ
С кого споделяме вашите данни

Ние събираме метаданни (IP адрес и препратка), които предоставяме на Google Analytics за статистика на посетителите.
Колко дълго съхраняваме вашата лична информация

Ако изпратите съобщение с помощта на някой от формулярите за контакт, данните в полето се записват за неопределено време. Това е така, за да можем да се свържем с вас по-късно. Ако сте разрешили да получавате промоционални съобщения, ние ще запазим вашия имейл, докато не поискате да бъде премахнат.
Вашите права върху вашата лична информация

Ако сте изпратили съобщение чрез някой от формулярите за контакт, можете да поискате да получите файл, съдържащ цялата информация, която сте ни предоставили, която съхраняваме при нас. Можете също така да искате да изтриете личната информация, която съхраняваме при нас. Това обаче не включва данни, които сме длъжни да съхраняваме за административни цели, за целите на сигурността на сайта или по закон.
Как използваме вашите данни

Вашите лични данни, изпратени до нас, се използват единствено за обработка на вашата заявка, за да можем адекватно да ви отговорим.
Повече информация
Как защитаваме вашата лична информация

Използваме най-новите версии и най-новите инструменти, за да ви предпазим от хакване.