Новият директор на Агенцията „Митници“ – Георги Димов, представен от министърът на финансите Людмила Петкова

Заместник-министър-председателят и министър на финансите Людмила Петкова представи новия директор на Агенция “Митници”, Георги Димов, пред ръководството на агенцията.

Людмила Петкова подчерта, че основните задачи пред Агенция “Митници” са повишаване на събираемостта на приходите и плавен преход по вливането на двете приходни агенции в една структура. Изрази увереност, че под експертното ръководство на Георги Димов ще се внесе спокойствие в администрацията и успешно ще се изпълняват както текущите, така и приоритетните дейности.

Георги Димов, новият директор на Агенция “Митници”, заяви, че е запознат с работата на агенцията и подчерта, че неговият професионален път често го е свързвал с митническата дейност. Той декларира, че ще работи за спокоен и без сътресения преход към единна приходна агенция.

Министър Петкова отново увери, че в процеса на вливане на приходните администрации в една структура всички служители на НАП и Агенция “Митници” ще запазят работните си места, като целта е да се подобри и улесни тяхната координация в изпълнение на служебните им задължения.

Източник: Агенция митници

Вижте нашите митнически услуги, митническо складиране, транспорт, спедиция и контакти.